Välkommen till vår blogg

Låt oss inspirera

I vår blogg delar vi med oss om olika erfarenheter och referenser. Ni kommer att kunna läsa om trender och tips. Låt er inspireras och glöm inte att ha kul på vägen. 

Hur planerar man en gala?

Hur en gala blir lyckad

En lyckad gala är en där gästerna känner sig engagerade, underhållna och uppskattade. Här är några nyckelfaktorer som bidrar till att göra en gala framgångsrik:

Läs mer »

SCANDINAVIA DESIGN AWARD 2023

Scandinavian Design Awards blev en magisk afton! Galamiddagen och prisceremonin för Scandinavian Design Awards hölls i Blå Hallen, Stadshuset i Stockholm, den 6:e februari 2023 under

Läs mer »

Restriktionerna slopas 9 februari i Sverige

Restriktionerna försvinner Nu kan vi äntligen planera våren, sommaren, hösten och förhoppningsvis all framtid. Restriktionerna för följande försvinner: Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar Serveringsställen Mässor

Läs mer »
cimplier

Lyxigt event på Åsgård

Cimplier ordnade ett event på Åsgård – för att kicka igång sommaren samt fira Åsgårds nya hemsida som vi tillsammans med Black Pixel tagit fram.

Läs mer »

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.