Det självklara valet
för planering & projektledning
av ditt evenemang

Evenemang

Vi ser till så att ni kan njuta och vara närvarande! Vi hjälper er att producera och planera hela evenemanget. På evenemangsdagen kan ni fokusera på att socialisera, äta och njuta av eventet medan vi gör grovjobbet och tar hand om utförandet.

Vi älskar att få vara kreativa!

Planering

Koncept & uppbyggnad

Produktion & Utförande

Evenemang

Planering

Vi träffas och går igenom era förväntningar, prioriteringar, budget och lär känna varandra. Tillsammans gör vi en plan för hur vårt samarbete ska löpa och vad vi ska skapa för just er. Vi kommer överens om ett arvode och därefter utifrån vår överenskommelse kommer Cimplier att skicka ett uppdragsavtal.

Koncept & uppbyggnad

Utifrån vårt möte tar vi sen fram moodboard, tema, ideér och koncept som går i led med er vision. Vi hjälper er med att ta fram ett skarpt team och anlitar de leverantörer som är bäst lämpade för att kunna utföra uppdraget. Allt i samråd med er, vi uppdateringar löpande enligt den kommunikation och avstämning som ni önskar.

För produktion

Vi håller i allt från idé till utförande och tillsammans med er producerar vi allt från dekor, tryck och ljus och scenuppsättning, Vi hjälper er med detaljplanering kring upplägg som gör att ni får en mer personlig touch som omfamnar era deltagare. Vi vill att ni ska kunna närvara och delta under era events och känna er trygga med att vi tar vid och tar hand om utförandet åt er.

produktion

Vi ser till att allt går som det ska. Vi samordnar alla beställningar och leder de leverantörer som är involverade i allt från dekor till servering. Vi ser till att alla har koll på vad som ska ske och när även hur saker ska placeras eller var. Vi är era ögon och vi tillsammans med vårt team ser till att allt blir precis som ni önskar och bättre.

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.