På bröllopsdagen
ska ni slappna av och
vara närvarande

Bröllopsplanering med Cimplier

Ska ni planera ert bröllop samtidigt som ni ska få er vardag att gå runt med jobb, barn, träning och allt annat som hör livet till? Börjar panikkänslor krypa sig på? Ingen fara, vi hjälper er så att ni kan fokusera på vardagen. Enkelt va?

Boka ett första möte med oss

Planering & Projektledning

Koordinering
& utförande

Planering

Vi träffas och går igenom era förväntningar, prioriteringar, budget och lär känna varandra. Tillsammans gör vi en plan för hur vårt samarbete ska löpa och vad vi ska skapa för just er. 

Tema och upplägg

Utifrån vårt första möte tar vi fram moodboard, tema, ideér och koncept som går i led med er vision. Vi hjälper er med att ta fram ett skarpt team och anlitar de leverantörer som är bäst lämpade för att kunna utföra uppdraget. Allt i samråd med er, vi uppdateringar löpande enligt den kommunikation och avstämning som ni önskar.

Projektledning

Vi hjälper er från idé till utförande och tillsammans med er producerar vi allt från dekor, tryck och blommor. Vi hjälper er med detaljplanering kring upplägg som gör att ni får en mer personlig touch som omfamnar era gäster. Vi vill att ni ska kunna närvara och delta under ert bröllop och känna er trygga med att vi tar vid och tar hand om utförandet åt er.

Koordinering

Inför er bröllopsdag går vi igenom allt tillsammans i minsta detalj så att allting sitter.

På bröllopsdagen

Vi hjälper er på plats och ser till att ni kan slappna av och njuta av er bröllopsdag. Medan ni förbereder er för att säga ”JA” så ser vi till att vigsel- och festplats står redo. Vi ordnar så att dukning och dekoration är perfekt, tar emot leverantörer och ser till att allt rullar enligt plan. Om något oförutsett sker finns vi tillhands. Vi är Er länk mellan serveringspersonal, cateringbolag, toastmaster och andra nyckelpersoner kring ert bröllop.

Bröllopskoordinering

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.