Läs mer om oss

Vi förenklar er planering så ni kan fokusera på andra saker i livet. Enkelt, eller hur?

Cimplier grundades år 2020 av mig Andjelina och är ett varumärke inom området event, bröllop och lifestyle. Vi är ditt självklara val när du behöver hjälp med allt som hör till för att skapa ett lyckat event, gala eller bröllop. Vi är lyhörda, engagerade och  personlig service ligger oss varmt om hjärtat. Vi utgår alltid från er och era önskningar oavsett om ni har en stor eller liten budget. Vi lämnar det inte här utan hjälper er gärna med att ta hand om helheten på plats. Därför är vi bäst på det vi gör.

/Andjelina

FAQ

Vanliga frågor och svar

Absolut, vi hjälper er med det ni vill ha hjälp med. Vi hjälper gärna med helheten men det går självklart att anlita oss endast för koordinering på plats.

Att anlita en koordinator generellt kan kosta från några tusenlappar och upp mot flera hundra tusen kronor. Vi på Cimplier anpassar våra priser för koordinering utifrån kundens behov och budget. Kontakta oss och berätta mer så tar vi fram en offert som matchar er.

Planerar du ett bröllop eller evenemang med Cimplier så erbjuder vi en personlig kontaktperson som hjälper er med det ni vill ha hjälp med. Inga dolda kostnader, du betalar för det du beställer. Om det skulle tillkomma en serviceavgift eller kostnad på vägen för personal eller annat så är det i samråd med er och aldrig en överraskning.

Vi träffar olika leverantörer i branschen dagligen och jobbar på att ta fram alternativ för allas behov och budget. Vi lägger aldrig på så att det blir dyrare om vi förmedlar en leverantör. Ibland har vi istället möjlighet att erbjuda rabatter.

Självklart kan vi hjälpa er att hitta en festlokal/bröllopslokal. När det är fixat tar vi en ny avstämning och kollar av om det finns något mer som vi kan hjälpa er med.

Absolut, vi har ett team med oss som har erfarenhet från webbutveckling, marknadsföring och design. Därför kan vi hjälpa er med er digitala närvaro inför ert bröllop/event på förfrågan.

Idag utgår vi endast från Stockholm men hjälper er gärna oavsett vart ni är i Sverige eller i utlandet. Det kan tillkomma en mindre kostnad om det krävs resor med mer. Prata med oss så gör vi en plan tillsammans.

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.