cimplier

Lyxigt event på Åsgård

Lyxigt event

Cimplier ordnade ett event på Åsgård – för att kicka igång sommaren samt fira Åsgårds nya hemsida som vi tillsammans med Black Pixel tagit fram. Vi bjöd på provsmakning av bröllopsmenyn som är framtagen av vår kock Gunnar, dekor i lyx och underhållning. Gästerna fick även smaka tårta och se en hel del porslin, glas och möbler som finns i vårt nätverk.

Gästerna anlände med båtar och vi flög in Mantas som är en florist från utlandet med påkostade referenser. Allt för att våra gäster skulle få en UNIK upplevelse. Vi ville visa Åsgård från sitt bästa jag så att fler får upp ögonen för detta fantastiska slott. Även om vi hade lite otur med vädret kunde inget stoppa oss.

Dukning
Flowers lyxigt event
Florist lyx
Blommor
Tårta
Helikopter tur

Vi ville inspirera i lyx

Under dagen kunde gästerna spela tennis, köra kubb och träffa några väl utvalda inom branschen. DJ fanns på plats och gästerna fick med sig en goodiebag och ett minne i form av bild. Vad vore ett lyxigt event på ett slott utan helikoptershow? Allt för att visa möjligheterna som finns här på denna magiska plats.

MER BILDER!
Helikopter lyxigt event
Event gäster
Lyxigt event

Boka era bröllop event och möten med Cimplier

Lyxigt event
lyxigt event
Dukning bröllop
Goodiebag

Vad vore ett event utan golden hour och regnbåge. <3

Hör av er till oss på Cimplier om ni behöver hjälp att planera och arrangera fest, lansering, event eller möten och självklart bröllop.

Cimplier event

www.cimplier.se boka ditt möte nu

More
articles

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.