Bröllopsfest

Bröllop – Stämningen gör allt

Att planera ett bröllop är kul och det finns många vägar att gå. Allt från tema till känsla är saker som spelar in och kanske speglar er som par. Vi vill i detta inlägg tipsa om hur man enkelt kan få upp stämningen så att den ligger i luften från början. Detta kommer göra att både ni och gästerna är bekväma och kommer igång redan från start och övergången till fest blir naturlig.

Bröllopsfest
Foto: Claritysweden Location: Åsgård

Vigsel

Det första som ni kan tänka på är att ha en uppbyggd stämning redan under vigseln/ceremonin på bröllopsdagen. Detta kan vara tillexempel att ni avslutar på topp med en rivig utgång med dans och en riktigt hypad låt.

Om vigselplatsen och bröllopslokalen ligger med avstånd ifrån varandra se då till att era gäster tar sig dit i samlad trupp. På så sett kan gästerna fortsätta umgås och bygga upp en stämning tillsammans som gör att det inte blir ”stelt” eller liknande under dagen. Varför inte bjuda på färdkost och underhållning medan gästerna transporteras till bröllopslokalen.

Bröllopsdag
Foto: Pranafoto

Mingel

När gästerna kommer till plats om möjligt är det alltid trevligt med en mellanlandning. Varför inte ett festligt mingel med fingerfood tillsammans med ett band som spelar. Kanske beerpong och andra roligare aktiviteter som sammanför gästerna. Detta kan ske utanför eller i närliggande salar där bröllopsmiddagen ska hållas.

Bröllopsmingel

Bröllopsmiddag

Middagen är en av de bitar som man lägger ned mest pengar och planering kring. Ofta lämnas detta över till ett toastpar eller annan persona och brudparet lämnas till att inte ha hundra procent kontroll här. Det är här vi som gäster och personal kan se till att brudparet får en oförglömlig upplevelse. Fördela tal, spex och annat väl under middagen glöm inte att ge utrymme för gästerna att äta, samtala och någon bensträckare. Ett starkt tips är att ha en DJ på plats redan från middagens start så att er DJ kan vara med och reglera stämningen med upptempo vid feeling eller tal tillexempel. Musiken får folk att mötas och slappna av och komma igång. Allt annat är bara fantasin som sätter gränser för.

Cimplier hjälper er med planeringen och allt runt omkring.

Bröllopsdukning
Foto: Claritysweden

Bröllopsfest

Festen är redan uppbäddad sedan innan, alla gäster är redan igång på dansgolvet förmodligen. Öppna upp med ett band och låt er DJ avsluta kvällen. Avsluta kvällen med ett fyrverkerispel eller vickning med en härlig foodtruck. Det är bara budget som kan sätta stopp för era drömmar.

Bröllopsfest
Foto: Claritysweden

Följ oss på sociala medier @Cimplier och kontakta oss om ni vill ha hjälp med er planering, koordinering eller har andra frågor. info@cimplier.se

More
articles

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.