Restriktionerna slopas 9 februari i Sverige

Restaurang Art

Restriktionerna försvinner

Nu kan vi äntligen planera våren, sommaren, hösten och förhoppningsvis all framtid. Restriktionerna för följande försvinner:

  • Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar
  • Serveringsställen
  • Mässor
  • Privata sammankomster i exempelvis hyrda lokaler
  • Större sociala sammankomster

Vi kommer inte längre ha begränsningar gällande antal personer, stängningstider eller avstånd. Krav på vaccinpass försvinner också. Nu kan vi efterlängtat planera vidare för event, bröllop och annat roligt!

Men trots borttagna restriktioner upphör inte smittspridningen. Var därför fortsatt försiktig och stanna hemma om du har symptom. Regeringen rekommenderar fortsatt att man vaccinerar sig om man inte gjort det.

Ett av våra senaste event för Jasmine Gustafsson

Med det sagt så är det dags att planera roliga händelser framåt med vänner, familj och kollegor.

I höstas hjälpte vi på Cimplier Jasmine Gustafsson att sätta ihop koncept, design och upplägg för hennes födelsedagsfirande. Tillsammans rekade vi platsen och utifrån den byggde vi vidare. Jasmine hade fullt förtroende för oss och vi fick nästintill fria händer. Vi abonnerade Restaurang Art, som ligger på Döbelnsgatan i Stockholm, och satte ett tema i samstämmighet med restaurangens övriga dekor och färger. En GRYM kväll kunde genomföras tillsammans med Heyparty, Bettybooth, Vont, Restaurang Art och Bacardi. Eventet var uppskattat av alla på plats och vi hoppas självklart på att få göra mer spännande saker för Jasmine i framtiden.

Restriktioner är borta och nu ska vi fira!

Planera med Cimplier

Cimplier hjälper er med allt från att hitta rätt plats till att koppla på de bäst lämpade leverantörerna för era ändamål – allt för att ha rätt personer, på rätt plats. Vi erbjuder även catering, serveringspersonal och en ansvarig som är på plats under dagen eller kvällen.

Kontakta oss idag på info@cimplier.se

Hoppas vi ses där ute nu när restriktionerna är ett minne blått, förhoppningsvis för gott.

Jasmine Gustafsson

More
articles

Kontakta oss gärna!

Cimplier är ett nytt varumärke och vi jobbar ständigt med att förbättra oss dessutom ser vi fram emot ett större kontaktnät, feedback samt nya samarbeten.

* Alla fält är obligatoriska.